www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Кућа на пола пута

Кућа на пола пута је услуга Центра за социјални рад Књажевац, чији је циљ да младим људима помогне да се што пре осамостале.

Опширније...

Дружење деце у “Предаху”

У “Предаху” за децу са сметњама у развоју данас је организован “Весели дан”. Дружили су се малишани из Бољевца, Сврљига, Пирота и Књажевца.

Опширније...

Весели дан у Предаху

У Предаху за децу са сметњама у развоју и њихове породице у суботу, 30.јуна, биће организован ''Весели дан''. Дружиће се деца са територије све четири општине, обухваћене пројектом подршке деци са сметњама у развоју: Сврљига, Бољевца, Пирота и Књажевца. Почетак ''Веселог дана'' је у 10,30 часова.

Да Наталија проговори и прохода

Четрнаестогодишња Наталија од рођења не говори и не хода. За терапију која би јој помогла породици је потребно 3.000 евра. Новац за почетак терапије прикупили су људи из њиховог окружења.

Опширније...

Услуге социјалне заштите представљене у пет округа

Пројекат “Развој услуга за децу са сметњама у развоју у Источној Србији” реализује се у општинама Књажевац, Бољевац, Сврљиг и Пирот. Једна од планираних активности у пројекту је реализација пет конференција у Браничевском, Поморавском, Зајечарском и Борском, Нишавском и Расинском округу у циљу представљања услуга помоћ у кући и предах за децу са сметњама у развоју.

Опширније...

Хуманитарна приредба

У среду, 20. јуна, у сали Културног центра у Сврљигу, у оранизацији Центра за социјални рад Сврљиг, Татјане Лазаревић, чланице Општинског већа и Јелене Ђорђевић која је психолог пројекта „Помоћ у кући за децу ометену у развоју“, одржана је хуманитарна приредба под слоганом „И ја имам право на детињство“.

Опширније...

Страна 6 од 12