www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Отварање Предаха за децу са сметањама у развоју

Предах за децу са сметњама у развоју биће отворен у петак, 15. јуна. На свечаности отварања говориће председник Општине Књажевац Младен Радосављевић, помоћница министра за рад и социјалну политику Сузана Пауновић, представница Делегације ЕУ у Републици Србији Јоланда Сан Хосе и Леслеy Милер из УНИЦЕФ-а.

Опширније...

Менторске посете

Саветнице за социјални заштиту у  Покрајинском заводу за социјалну заштиту  7. и  8. јуна 2012. године реализовале су менторске посете пружаоцима услуга Помоћ у кући за децу са сметњама у развоју у општинама: Пирот, Бела Паланка, Књажевац и Сврљиг.

Опширније...

Помоћ деци са сметњама у развоју

Сврљишко удружење за децу ометену у развоју „Заједно до светлости‚‚ одржало је данас радионицу у сарадњи са  “Предах центром ‚‚ из Књажевца  у циљу размене искустава и побољшања квалитета рада.

Опширније...

Саопштење Центра за социјални рад

Данас се Центру за социјални рад „Др Михајло Ступар“ у Књажевцу обратила већа група грађана са захтевом за пружање помоћи у огревном дрвету и основним животним намирницама.

Опширније...

Центар на Сајму социјалне заштите

Центар за социјални рад из Књажевца учестоваће сутра на Сајму социјалне заштите, који се по први пут одржава у нашој земљи.

Опширније...

Помоћ Центра угроженим породицама

Министарство рада и социјалне политике пренело је Центру за социјални рад 1.430.000 динара за једнократне помоћи грађанима којима је изузетно угрожен животни стандард.

Опширније...

Страна 7 од 11