www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Менторске посете

Саветнице за социјални заштиту у  Покрајинском заводу за социјалну заштиту  7. и  8. јуна 2012. године реализовале су менторске посете пружаоцима услуга Помоћ у кући за децу са сметњама у развоју у општинама: Пирот, Бела Паланка, Књажевац и Сврљиг.

Опширније...

Помоћ деци са сметњама у развоју

Сврљишко удружење за децу ометену у развоју „Заједно до светлости‚‚ одржало је данас радионицу у сарадњи са  “Предах центром ‚‚ из Књажевца  у циљу размене искустава и побољшања квалитета рада.

Опширније...

Саопштење Центра за социјални рад

Данас се Центру за социјални рад „Др Михајло Ступар“ у Књажевцу обратила већа група грађана са захтевом за пружање помоћи у огревном дрвету и основним животним намирницама.

Опширније...

Центар на Сајму социјалне заштите

Центар за социјални рад из Књажевца учестоваће сутра на Сајму социјалне заштите, који се по први пут одржава у нашој земљи.

Опширније...

Помоћ Центра угроженим породицама

Министарство рада и социјалне политике пренело је Центру за социјални рад 1.430.000 динара за једнократне помоћи грађанима којима је изузетно угрожен животни стандард.

Опширније...

Деда Мраз у Центру за социјални рад

У Центру за социјални рад данас су подељени новогодишњи пакетићи деци са сметњама у развоју и деци из хранитељских породица.

Опширније...

Страна 8 од 12