www.csrknjazevac.org.rs

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6

Дневни боравак

Национална служба за запошљавање маја 2011 године одобрила је средства за финансирање пројекта „Дневни боравак за децу са поремећајем у понашању“ са којим је ЦСР Књажевац учествовао на конкурсу за организовање спровођења јавних радова код НСЗ.

Опширније...

Помоћ у кући

Еврoпска делегација, УНИЦЕФ и Министарствo рада и сoцијалне пoлитике пoдржали су прoјекат „Развoј услуга сoцијалне заштите за децу са сметњама у развоју Источне Србије“ којим ће руководити општина Књажевац а партнери ће јој бити Општине Бољевац, Сврљиг, Пирот и НВО „Пиргос“ из  Пирота.

Опширније...

Министар Љајић разговарао са грађанима Књажевца

Министар рада и социјалне политике Расим Љајић, разговарао је у Центру за социјални рад у Књажевцу са грађанима који имају проблем да из различитих разлога остваре своја права из области социјалне заштите.

Опширније...

Министар Љајић у Књажевцу

Министар рада и социјалне политике Расим Љајић ће у четвртак. 10. фебруара 2011. године с почетком у 10,30 часова разговарати са грађанима Књажевца о њиховим проблемима из делокруга надлежности Министарства рада и социјалне политике. Министар Љајић ће са грађанима разговарати у просторијама Центра за социјaлни рад у Књажевцу, улица Карађорђева број 53.

Опширније...

Професионална помоћ жртвама насиља

У сарадњи са Центром за социјални рад, Здравственим центром и Полицијском станицом, Тимочки клуб реализује пројекат ’’Рука руци’’, усмерен ка препознавању родно заснованог насиља. У склопу пројекта, у Књажевцу је формиран мобилни тим.

Опширније...

Стигао новац за угрожене породице

Уочи новогодишњих празника, Центар за социјални рад помоћи ће најугроженијим књажевачким породицама. Наиме, расподелом средстава за помоћ породицама којима је угрожена егзистенција, општини Књажевац, односно Центру за социјални рад припало је 1.400.000 динара.

Опширније...

Страна 10 од 11